Din 2011

De la experți în inovație pentru profesioniști în amenajări interioare

Soluții inovative

Solutiile pe care le propunem pentru activitatile de tipul "do it yourself" furnizeaza inovatie si performanta.

Calitate excelentă

Inovatiile Schneider conteaza cu adevarat pentru calitatea si perfecțiunea ambientului.

Pentru profesioniști

Produsele Schneider au rolul de a ameliora efortul depus și vizează obtinerea unor rezultate superioare de către profesioniștii în amenajări interioare.

1. Din 2011, 100% inovatori și creatori de piață

Din 2011, SCHNEIDER SOLUTIONS a propus pieței din România sistemele de nivelare a pardoselilor ceramice. Am fost prima companie care a crezut în aceste inovații, am fost creatori de piață. Într-un moment în care nimeni nu auzise de astfel de sisteme, am făcut față reticenței și inerției specifice schimbărilor și am propus produse noi, concepute de experți în inovație pentru profesioniștii amenajărilor interioare. De la consumabilele din gamele START și SLT am dezvoltat unealta de lucru METAL.

2. SCHNEIDER SOLUTIONS = GARANȚIA CALITĂȚII

Angajați în conceperea de soluții de perfecționare a designului și ambientului interior, oferim consumatorilor și profesioniștilor în amenajări interioare cele mai bune produse și instrumente pentru o calitate desăvârșită. Rezultatele perfecte și ambientul desăvârșit al locuinței, biroului sau spațiilor comerciale reflectă personalitatea SCHNEIDER SOLUTIONS.

3. Idei, componente, producție globală

Pentru a propune cele mai bune soluții, lucrăm cu specialiști de oriunde din lume. Pentru a oferi un design îmbunătățit ambientului căutăm cele mai bune materiale de fabricație din lume. Pentru a menține sub control costurile, externalizăm producția de elemente.

Întrebări frecvente despre soluțiile SCHNEIDER

Ce utilități și beneficii aduc sistemele de nivelare?
Ușor de folosit. Sistemul poate fi solicitat de clienții finali pentru o calitate impecabilă a placării sau de către meseriași pentru a ușura munca și acuratețea dar și pentru a spori viteza de lucru considerabil.
Asigurarea unor planeități perfecte. O folosire corectă a sistemului garantează realizarea unei planeități perfecte a placării ceramice.
Sporirea vitezei de lucru. Sistemul este o inovație revoluționară, utilă atât pentru fixarea plăcilor ceramice la același nivel cât și pentru sporirea vitezei de lucru a executantului.
În cazul plăcilor rectificate are rost să utilizez sistemul?
În cazul plăcilor rectificate, sistemul este foarte util deoarece acoperă deficiețele de calitate a plăcilor prin asigurarea cu rigurozitate geometrică a planeității perfecte.